Centrum voor Actieve Revalidatie

Behandelingen onder

Professionele Begeleiding

Als Hart- Vaat- en Longtherapeut bedreven in het voorzien van speciale beweegprogramma's op maat voor elk individu onder professionele begeleiding.

Centrum voor Actieve Revalidatie

Individuele of groepstherapie

Als Hart- Vaat- en Longtherapeut bedreven in het voorzien van speciale beweegprogramma's op maat voor elk individu onder professionele begeleiding.

beweegprogramma's op maat

Centrum voor Actieve Revalidatie

Valtraining | Valpreventie

Mogelijk als groepstherapie alsook individueel...

valpreventie training

Centrum voor Actieve Revalidatie

Corona-therapie

Herstelzorg na Covid-19 ...

zorg na covid-19

Over ons...

Welkom bij FysioMedica

Zowel voor (pijn) klachten aan spieren en gewrichten als voor actieve revalidatie bent u bij fysiotherapiepraktijk FysioMedica in het centrum van Geleen op het juiste adres.

U voelt de gastvrijheid al direct als u binnenkomt in het voormalige schoolgebouw. De ervaring leert dat patiënten die al een lang zorgtraject doorlopen hebben, zich door ons begrepen voelen.

We hebben oog voor de mens achter de klacht. Daarom voeren wij een uitgebreide intake uit, gevolgd door een gericht onderzoek naar de klacht en hoe u als persoon hiermee omgaat. Wij stellen een persoonlijk behandelplan op, omdat ieder mens en elk lichaam anders reageert.

Optimale behandeling

Kwaliteit en persoonlijke aanpak staan bij ons hoog in het vaandel. Iedere fysiotherapeut heeft zijn eigen werkwijze en specialisatie. Als de behandelend fysiotherapeut het gevoel heeft dat de patiënt erbij gebaat is als de behandeling (tijdelijk) door een collega uitgevoerd wordt, dan neemt deze collega de behandeling over. Uiteraard gaat dit in overleg met de patiënt. Dit zorgt ervoor dat de behandeling zo optimaal mogelijk verloopt.

Aanvullende behandelingen

Een fysiotherapeut kan veel betekenen voor patiënten met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Ieder mens is anders. Iedere klacht is anders. Soms geeft de fysiotherapie-behandeling niet het gewenste resultaat. Dan is het prettig als er aanvullende behandelingen toegepast kunnen worden.

FysioMedica biedt diverse aanvullende behandeltechnieken. Klik op de button "Wat kunnen wij voor u doen?" of vraag onze fysiotherapeuten gerust om meer informatie.

Actieve revalidatie

Chronische klachten, zoals hart-, vaat-, long- en oedeem-aandoeningen hebben doorgaans een langdurig behandeltraject. Om deze patiënten optimaal te kunnen begeleiden, hebben we naast onze behandelkamers twee revalidatieruimtes met trainingsapparatuur en een ontspanningsruimte voor ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Als aanvulling op individuele therapie is het prettig om samen met andere patiënten aan kracht, souplesse, uithoudingsvermogen en ontspanning te werken.


Aanbod

Hieronder vindt u een overzicht van het aanbod van verschillende mogelijkheden binnen de fysiotherapie en onze specialisaties. Op zoek naar iets specifieks? Neem dan contact op!

acupunctuur

dry needling

oedeem therapie

COPD/longfysiotherapie

hartklachten

Claudicatio Intermittens/Etalage benen

medical tape/kinesio-tape

rugscholing

seniorenfitness

ontspanningstherapie

TENS bij neuropathie

sportmassage

Endermologie - LPG apparaat