FYSIOMEDICA

Centrum voor Actieve Revalidatie

Ons team ...

Dani Derhaag

Algemeen Fysiotherapeut

Deskundige in Tens-Applicatie

i.s.m. SchwaMedico

Ik ben Dani Derhaag.

Ik ben afgestudeerd in 2021 met een bachelor Fysiotherapie op Hogeschool Zuyd. In de toekomst ambieer ik om een Master Geriatrie af te ronden.

Als algemeen fysiotherapeut zie ik een grote variatie aan patiënten op mijn spreekuur en tijdens de trainingen. Je kunt bij mij terecht voor vrijwel alle spier- en gewichtsklachten, maar ook voor neurologische- of hart-/longrevalidatie en duizeligheids-klachten.

In mijn behandelingen houd ik rekening met de meest relevante literatuur, maar ook met de wensen en ervaringen van mijn patiënt. Tijdens het spreekuur en de behandelingen probeer ik te zorgen voor een gezonde balans tussen luchtige en serieuze onderwerpen. Hiermee probeer ik voor zowel u als voor mijzelf een prettige sfeer te creëren, zodat wij beiden met een goed gevoel komen en ook weer naar huis gaan.

FysioTherapeut Sonja Egelmeers

Aangesloten bij het Chronisch Zorgnet

Sonja van Egelmeers

Sportfysiotherapeut

Hart-, vaat- en long-fysiotherapeut

Corona-fysiotherapeut

Deskundige in Tens-Applicatie

i.s.m. SchwaMedico

Mijn naam is Sonja Egelmeers. Afgestudeerd in 2000 hogeschool Limburg. Nu bekend als Hogeschool Zuyd.

Na mijn studie heb ik me gespecialiseerd tot sportfysiotherapie. Momenteel ben ik werkzaam als Hart, Vaat en Longfysiotherapeut. Mijn opgedane kennis van trainingsleer gebruik ik nu om een adequaat en persoonlijk trainingsprogramma voor u samen te stellen.

Hierbij voldoe ik aan alle eisen zoals gesteld door het Chronisch Zorgnet en kwaliteitsregister HVL-fysiotherapeut.

In mijn werkwijze hanteer ik een persoonlijke, open en eerlijke benadering waarbij ik me opstel als hulpverlener om u te begeleiden naar een optimaal herstel. Ik probeer op een creatieve en flexibele wijze een oplossing te zoeken binnen de mogelijkheden van uw beperkingen.

Hierin vindt ik een open en eerlijke communicatie erg prettig.

Het is belangrijk dat ieder van ons zichzelf moet kunnen zijn binnen het behandeltraject.